Phoebe SaysWow

Dermatology Center

 

This project is originally set to be a demostration /concept shop, and the same retail experience needs to be duplicated elsewhere. The concept was to create a memorable brand image, and spatial experience using assembling 300mm bronze tubes to construct an integrated shelving system.

 

SITE: Tainan, Taiwan

PROJECT YEAR: 2012

PROGRAMME: Shop/ Consulting Room /Lecture Room/ Spa Room

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Section

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lecture Room

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spa Room

About the Company

We make design focusing on bridging available local building materials and emergent technology to express individual identity of each projects.

© Copyright 2015 PhoebeSaysWow

Keep Connected

Like is on Facebook

Add us on Google Plus

Shop with Us